pijl
  1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. Herfstvoorstelling

‘BEPROEVING’

HERFSTVOORSTELLING

voorstelling voor kinderen 4

Over deze voorstelling:

Op een afgezonderde plek kan Malle rustig oefenen op haar nieuwe ‘instrumenten’. Dan komt ze in de verleiding om op onderzoek uit te gaan... Daar komt luidruchtig respons op vanuit het luchtruim en Malle moet zich uiteenzetten met de spannende situatie die daardoor ontstaat. Wanneer ze bekomen is van dit avontuur, staat haar een nog grotere beproeving te wachten! Er huist namelijk een monster in de grot... Met angst in de benen, vindt ze toch de moed om ‘het kwaad’ tegemoet te gaan… Wie overwint uiteindelijk? En wat is de beloning voor de overwinnaar?

Presentatie:

Het decor is boeiend en mooi om te zien. De muziek is aan het begin grappig en aan het eind betoverend. Het verhaal is aansprekend. Malle ziet er clownesk uit. Het publiek geniet van de aankleding van het geheel en kan actief of passief de ogen en de oren de kost geven. Madeleine maakt bij deze voorstelling gebruik van clownsspel, poppenspel, harpspel en speelt op diverse andere 'instrumenten'. Deze voorstelling is alleen geschikt om op een podium te spelen.

Doelgroepen:

Deze voorstelling spreekt vooral kinderen tussen de zes en negen jaar aan. Maar ook verstandelijk beperkten leven zich helemaal in. De voorstelling wordt op scholen gespeeld en in instellingen.

Tijdsduur:

De voorstelling duurt ongeveer drie kwartier. De tijdsduur kan aangepast worden, al naar gelang de vraag en de doelgroep. Omdat ingespeeld wordt op enkele reacties vanuit het publiek, kan de tijd iets variëren. Maar: de tijd vliegt voorbij tijdens het spel…