pijl
  1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. Lente- Zomervoorstelling

‘GROEIEN’

LENTE- ZOMERVOORSTELLING

voorstelling voor kinderen DSCN1509 Aangepast

Over deze voorstelling:

Malle vindt een koffer en doet daar van alles mee, totdat ze ontdekt dat die open kan… van het een komt het ander en ze komt van het ene wonder in het volgende terecht! Zo hoort ze een bijzonder geluid en dat blijkt van een bijzonder instrument te zijn. En ze raakt bevriend met Eend. Samen maken ze van alles mee. Eend heeft ten slotte nog een hele leuke verrassing voor haar en het wordt een gezellig en muzikaal feest!

Presentatie:

Het decor is mooi om naar te kijken. De instrumenten zijn boeiend om te zien en prettig om te horen. De muziek en het verhaal zijn eenvoudig te volgen en er wordt minimaal tekst gebruikt. Malle ziet er vrolijk en zomers uit. En al is haar spel clownesk, toch ademt de voorstelling rust uit. Het publiek geniet van de aankleding van het geheel en kan actief of passief de ogen en de oren de kost geven. Madeleine maakt bij deze voorstelling gebruik van clownsspel, poppenspel en harpspel. De voorstelling kan zowel op een podium, als in een gelijkvloerse ruimte worden gespeeld.

Doelgroepen:

Deze voorstelling spreekt jonge kinderen tot ongeveer 6 jaar aan. Maar ook verstandelijk beperkten leven zich helemaal in. Dementerende ouderen genieten ervan. De voorstelling wordt op scholen gespeeld, in instellingen en in verzorgingshuizen. En: deze voorstelling is heel geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, want ook volwassenen worden in hun positieve stemming aangesproken. Een 6-jarige jongen zei: "De voorstelling was 'knetterleuk'!"

Tijdsduur:

De voorstelling duurt ongeveer veertig minuten. De tijdsduur kan aangepast worden, al naar gelang de vraag en de doelgroep. Omdat ingespeeld wordt op enkele reacties vanuit het publiek, kan de tijd iets variëren. Maar: de tijd vliegt voorbij tijdens het spel…